Veckans polislarm: Flertal inbrott och narkotikafynd på Ekerö

 

Tisdagen den 24 september, klockan 22.40 inkom larm om en olycka mellan en personbil och ett viltsvin på Husbyvägen på Munsö. Kollisionen resulterade inte i någon personskada. Viltsvinet sprang till skogs och eftersöktes senare av viltvårdare.

Lördagen den 28 september klockan 00.09 inkommer larm till polisen om ett försök till Inbrott på Björkuddsvägen i Närlunda. Personen som larmar har vaknat av ljudet av krossats glas och upptäckt att någon kastat in ett föremål genom balkongfönster. Inbrottsförsöket avbryts efter detta och polisen som kommer till platsen skriver en anmälan om försök till inbrott/stöld.

Lördagen den 28 september klockan 12.36 larmas polisen till Pråmvägen i Tappström därför att grannar uppmärksammat krossats fönster på en fastighet. Det är dock oklart vad som stulits eftersom ägarna är bortresta. Polisen som kommer till platsen upprättar en anmälan om inbrott/stöld.

Lördagen den 28 september klockan 15.00 larmas polisen till Närlunda, där en privatperson funnit en mindre mängd narkotika utomhus, Polisen som kommer till platsen tar hand om narkotikan, och identifierar den som cannabis. Ingen misstänkt finns.

Källa: Polisen

 
Föregående
Föregående

Mälaröarnas småttingar bjuds upp till dans

Nästa
Nästa

MälaröNytt reder ut: Därför dröjer Hesa Fredrik